Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς.

Η εταιρεία Mirage ιδρύθηκε το 2008. Πλέον είναι ένας από του πιο έμπειρους πωλητές ηλεκτρονικών τσιγάρων και υγρών αναπλήρωσης στον κόσμο. Με έδρα το Sheffield στην Αγγλία, έχουμε εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους λιανοπωλητές ατμίσματος, κατασκευάζοντας ακόμα και τη δική μας επωνυμία e-liquid στα εξειδικευμένα εργαστήρια μας.

Από την αρχή στόχος μας ήταν να προσφέρουμε μόνο τα πιο φιλικά και αποτελεσματικά προϊόντα ατμίσματος στον χρήστη, καθώς συνοδεύεται από μια άψογη εξυπηρέτηση πελατών.

Πάντα αφοσιωμένοι στο να εξελίσσουμε το άτμισμα, το 2010 ιδρύσαμε την ECITA (The Electronic Cigarette Trade Assoxciation) για να βοηθήσουμε στην θέσπιση νέων προτύπων στην ποιότητα, της ασφάλεια και τη νομική συμμόρφωση αυτής της αναδυόμενης βιομηχανίας, που σημαίνει ότι οι μπαταρίες, οι φορτιστές και οι ατμοποιητές μας συμμορφώνονται με τη σχετική πιστοποίηση ασφάλειας και ποιότητας που είμαστε υπεύθυνοι για το εμπόριο και την πώληση των προϊόντων μας και ότι το e-liquid (υγρό για το ηλεκτρονικό τσιγάρο) μας ελέγχεται πάντα ανεξάρτητα από το Ηνωμένο Βασίλειο για την ποιότητά του.

Επομένως, εάν θέλετε να κάνετε την αλλαγή ή εάν έχετε ήδη ανακαλύψει πόσο ποιοτικά είναι τα υγρά και οι γεύσεις μας, μπορείτε έρθετε στο κατάστημά μας ή να κάνετε την παραγγελία σας μέσω του site μας.


Mirage

Άγιος Νικόλαος, Λασίθι, Κρήτη