Ηλεκτρονικό Τσιγάρο

Με αυτές τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα τον εξοπλισμό μας, πολύ περισσότερο όταν ταξιδεύουμε. Τι συμβαίνει όμως με τα υγρά αναπλήρωσης όταν το θερμόμετρο ανεβαίνει σε επικίνδυνα επίπεδα;
Το υγρό αναπλήρωσης είναι πιθανό να αρχίσει να αλλοιώνεται στους (40º C). Το ιξώδες αλλάζει, το χρώμα του υγρού μπορεί να αρχίσει να ξεθωριάζει, η νικοτίνη διασπάται, και οι γεύσεις μπορεί να αλλάξουν δραματικά. Έτσι, εκεί που ατμίζατε μια γευστική και δροσιστική επιλογή, αυτό μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε «σκέτο ελληνικό καφέ που έχει αρπάξει»! Κι αν περιμένετε να επανέλθει το υγρό μόλις δροσίσει λιγάκι, σας έχουμε άσχημα νέα. Μόλις το e-liquid κλονιστεί από τη θερμότητα, δεν υπάρχει πλέον επιστροφή!
Κρατώντας τα μπουκάλια σας και τα tank σας σε ξηρά, δροσερά μέρη, είναι ένας τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι οι γεύσεις θα παραμείνουν ανέπαφες και απολαυστικές. Αν πρόκειται να κάνετε οδικό ταξίδι, φέρτε μαζί σας ένα μικρό ψυγείο με μια παγοκύστη για να αποθηκεύετε τα υγρά και τις συσκευές σας. Βεβαιωθείτε ότι αυτά σφραγίζονται σε μια πλαστική αεροστεγή σακούλα, ώστε η υγρασία να μη μπορεί να περάσει και να τα βλάψει. Εάν ένα ψυγειάκι δεν είναι εύκολο να βρεθεί, η αποθήκευσή τους κάτω από τις θέσεις σας, ή στο πορτ μπαγκάζ  είναι μια καλύτερη εναλλακτική λύση που θα τα κρατήσει μακριά από το φως του ήλιου.
Ο ζεστός καιρός μπορεί επίσης να αραιώσει το υγρό σας, καθιστώντας τις δεξαμενές πιο επιρρεπείς σε διαρροές, έτσι ώστε η προτίμηση ενός υγρού με υψηλότερη περιεκτικότητα σε VG (φυτική γλυκερίνη) θα κάνει την καλοκαιρινή σας ατμιστική εμπειρία πιο απολαυστική! Θα παρατηρήσετε επίσης ότι σας θα καταναλώνετε το υγρό σας με ένα πολύ ταχύτερο ρυθμό, έτσι το να ταξιδεύετε με ανταλλακτικά θα ήταν μια πολύ καλή συμβουλή!