Οφέλη του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου

Γυρίστε τον διακόπτη σε μια πιο υγιεινή εναλλακτική & κάντε ένα πραγματικό δώρο σε εσάς και σε αυτούς που αγαπάτε!
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί πλέον την καλύτερη εναλλακτική λύση στην βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος διότι πολύ απλά προσφέρει την απόλαυση και την αίσθηση που επιθυμείτε  χωρίς τις αρνητικές συνέπειες του παραδοσιακού τσιγάρου.
ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ
•   Xωρίς πίσσα, μονοξείδιο του άνθρακα & χιλιάδες άλλες τοξικές ουσίες.
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν περιέχει πίσσα, μονοξείδιο του άνθρακα και περίπου 4.000 άλλες βλαβερές ουσίες που περιέχονται στο παραδοσιακό τσιγάρο. Αν αυτός είναι ο μόνος λόγος για να δοκιμάσετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο, τότε είναι απλά ο καλύτερος!
•   Αποτοξινώστε τον οργάνισμό σας.
Πολλοί ατμιστές δηλώνουν ότι αισθάνονται πιο ζωντανοί και υγιείς καθώς δεν λαμβάνουν πλέον τοξίνες, πίσσα και άλλες δηλητηριώδιες ουσίες που παράγει ο καπνός του παραδοσιακού τσιγάρου κατά την καύση του. 
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι πολύ πιο οικονομικό από το παραδοσιακό τσιγάρο. Ένα πακέτο τσιγάρων κοστίζει περίπου 3-4€ και αν είστε τακτικός καπνιστής διαρκεί 1 ημέρα (ίσως και πολύ λιγότερο...), έτσι ξοδεύετε μηνιαίως περίπου 120€.
Με το ηλεκτρονικό τσιγάρο τα μηνιαία έξοδά σας ανέρχονται περίπου στα 40€ το μήνα δηλαδή το 1/3 του κόστους. Ακόμα και εάν υπολογίσουμε την αγορά του αρχικού πακέτου ατμίσματος (μέσο κόστος 30€ με 50€ για την αγορά του ηλεκτρονικού τσιγάρου) η εξοικονόμηση χρημάτων είναι πολύ μεγάλη!
ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΝΟ
• Χωρίς καπνό και δυσάρεστες οσμές.
Καθαρό, υγιεινό περιβάλλον χωρίς καπνό. Ξεχάστε την μυρωδιά του τσιγάρου στα ρούχα, μαλλιά, δάχτυλα και φυσικά στην ανάπνοή σας. Ατμίστε ελεύθερα στο αυτοκίνητό σας ή στο σπίτι σας χωρίς να φοβάστε για δυσάρεστες οσμές και τυχόν παράπονα από μη καπνιστές γύρω σας!
• Μη εύφλεκτο – τέλος ο κίνδυνος εγκαυμάτων ή ακόμα και πυρκαγιάς.
Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν έχουν την γνωστή σε όλους μας «καύτρα» και άρα η πιθανότητα εγκαυμάτων ή πυρκαγιάς είναι ελάχιστη. Τέλος λοιπόν και στα μικρο-ατυχήματα που προκαλούσαν τρύπες από τσιγάρο στο χαλί μας, στα ρούχα, σημάδια στα έπιπλα και φυσικά στο εσωτερικό του αυτοκίνητού μας!
• Όχι τασάκια και αναπτήρες.
Mε το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορείτε πλέον να ξεχάσετε τα τασάκια καθώς δεν παράγει στάχτη ή άλλα απορρίματα. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε για αναπτήρα ή σπίρτα καθώς δεν έχει ούτε φλόγα. Με όσα λιγότερα απασχολείτε το μυαλό σας τόσο το καλύτερο!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ
Ατμίστε ελεύθερα σε πολλούς χώρους όπου απαγορεύεται το κάπνισμα. Εφόσον το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν παράγει καπνό, ο οποίος απελευθερώνει στο περιβάλλον βλαβερές ουσίες, επιτρέπεται σε χώρους όπου απαγορεύεται το παραδοσιακό τσιγάρο. Τώρα, μπορείτε να χαρείτε την απόλαυση του ατμίσματος στο γραφείο, στο εστιατόριο και φυσικά μέσα στο σπίτι σας και όχι στο μπαλκόνι!
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ
Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε ότι μπορεί να βλάπτει τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας καθώς το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν δημιουργεί παθητικό κάπνισμα. Ο ατμός που απελευθερώνεται απλά μοιάζει με καπνό και διαλύεται σε λίγα δευτερόλεπτα. Αν είστε ο μόνος καπνιστής στην οικογένεια σας προστατέψτε άμεσα τον / την σύζυγό σας και πάνω απ’ όλα τα παιδιά σας!
Αγοράστε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο και δείτε τη διαφορά!